WEDSTRIJD Futsal Chatelineau - Futsal Hasselt  6 - 3  (1-0)

DATUM 07-09-2012  21:15

DOELPUNTEN 4’ Leo (1-0), 21’ Dahbi S. (1-1), 27’ Di Marco (1-2), 33’ Rahou (2-2), 34’, 35’ en 36’ Liliu (3-2, 4-2 en 5-2), 38’ 10m. Chaibai (6-2) en 40’ Ciarlo (6-3).

VERSLAG Al vrij vroeg nam de bekerwinnaar voorsprong. Hasselt kon enkel aan verdedigen denken doch kwam - eens het eerste kwart en de lokale stormloop voorbij - beter in de match. Het kreeg ook tal van kansen (een tienmeter van Willems bovenop) doch faalde volledig in de afwerking. Dat herhaalde zich niet want het werd meteen in de tweede helft 1-2. Hasselt puurde daaruit het vertrouwen doch miste mogelijk ‘het’ beslissende moment op de 1-3. In de reactie liet het zich man tegen man uitspelen, scoorde Liliu een zuivere hattrick en kantelde de wedstrijd. Binnen de vier minuten scoorde Châtelineau namelijk nog vijfmaal.